SIM Only Abonnement

Wat bieden wij?
Goedkoper internationaal bellen, dat is wat CargoFone u belooft. Wij zijn de enige provider die geen beperkingen oplegt aan de hoeveelheid roaming in de EU.
Neem nu een proefabonnement! We vermijden onnodige kosten, zo zijn we aantoonbaar goedkoper maar kwalitatief zijn wij ook beter. We zijn klein, bereikbaar en onze klantenservice helpt u graag. Bovendien bellen we op het kwaliteitsnetwerk van KPN. Kies simpelweg voor één van onze vooraf ingestelde AllesInEén Klein, Middel of Groot abonnementen.

 

Uw abonnement is nog niet verlopen?
Heeft u nog een lopend contract en wilt u uw nummer behouden? U kunt direct overstappen als uw abonnement binnen 3 maanden verloopt. Loopt uw abonnement nog langer dan 3 maanden? Dan zorgen wij er voor dat we de overstap regelen zodra dat kan.

 

Ook met toestel
Indien u kiest voor een abonnementsduur van 1 jaar of 2 jaar, financieren wij uw toestel tegen 0% rente. U betaalt eenmalig een eigen bijdrage en het restant van de toestelkosten betaalt u gedurende de abonnementsduur af middels een verhoging van de maandelijkse kosten. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met onze klantenservice.